4Wheel-Events

Logo 4Wheels Events
Cross Country Brussel Parijs
Wheel-80x80-15x

Interesse?

De komende maanden worden de roadboeken gemaakt en zullen meer details bekend zijn.

Interesse? Noteer de datum en stuur een email.

JEEP ONLY

JEEP ONLY

CROSS-COUNTRY Brussel-Parijs


Een unieke toertocht voor Jeep Only georganiseerd door het ervaren Jamboree team van Willem van Holten en 4Wheel Events.

Hoe vaak rijden we van het noorden naar het zuiden richting Parijs via de Belgische E17 of E19 over de Franse A1 tolweg zonder te weten dat rond om deze route prachtige streken liggen die de moeite waard zijn om te bezoeken

Dit is de basis voor onze nieuwe cross-country. We vertrekken vanuit Brussel op woensdag 10 juli. In 4 etappes en totaal 1.000 km rijden we naar Parijs. We arriveren op zaterdag 13 juli. De dag voor de nationale feestdag Quatorze Juliet waar dan overal festiviteiten de beleven zijn.

De Cross-Country gaat zoveel mogelijk over onverharde en kleine wegen die de snelweg en nationale wegen vermijden. De route is opgedeeld in 4 dagen waar we iedere dag in een andere plaats finishen en starten. Ieder kan rijden in zijn eigen tempo en er is ook genoeg tijd om te stoppen bij interessante plaatsen en bezienswaardigheden.

Tijdens deze Cross-Country zullen we ook dagelijks halverwege de etappes een verzorgde Lunch/Picknick plek op de route organiseren zodat we daar elkaar kunnen ontmoeten.

Wheel-80x80-15x

De route……

10 juli

1e Etappe Brussel – Reims 270km
Vanuit Brussel via Mons richting Frankrijk door het gebied van de L’Avesnois naar het zuiden-oosten van Laon om dan te finishen in het prachtige Reims.

11 juli

2e Etappe Reims – Amiens 240km
Vanuit Reims dwars door de Champagne druiven velden  via het domijn van “Champagne Jeeper” richting Soissons vervolgens door het stroomgebied van de Somme via Peronne naar Amiens.


12 juli

3e Etappe Amiens – Le Havre 242 km
Vanuit Amiens verder westwaarts richting de kust bij het kanaal, om dan via schilderachtige wegen en paden te eindigen in de bruisende havenplaats Le Havre.

13 juli

4e Etappe Le Havre Parijs 257km
Vanuit Le Havre volgen we de Seine langs route richting Parijs met onderweg een afwisselend landschap om te eindigen in een van de voorsteden van Parijs.

Informatie over de kleine lettertjes

Om het evenement veilig te organiseren vragen we elke deelnemer zich te houden aan onze spelregels.

Jouw evenement op maat organiseren?

Wij kunnen voor ieder soort automobiel evenement een programma samenstellen. Of het nu gaat om een kleine (bedrijfs)activiteit voor 10 auto’s of grootschalig voor 100 auto’s. Neem contact met ons op.
Wij denken graag met je mee.

AC006.jpg

Agenda

4Wheel Events organiseert verschillende evenementen. Kijk hier voor de volledige agenda.